ik praat u even bij: pandemie


Jeremia 29:11 Ik immers, Ik ken de gedachten die Ik over u koester, spreekt de HEERE. Het zijn gedachten van vrede en niet van kwaad, namelijk om u toekomst en hoop te geven.



Rutte heeft zich gewaagd aan de grootste blunder van de eeuw door in zijn eerste speech ivm de uitbraak van een SARS virus, met het voorstel te komen om als maatschappij te gaan voor groepsimmuniteit.

Waarom was dat een blunder?
Omdat social distance nl zorgt voor een daling van persoonlijke en groepsimmuniteit.
Wat was dan de blunder vraagt u zich af?
Nou dat was een te goedkope en te snelle oplossing voor een gezonde, sociale en economisch goed werkende maatschappij, een slip of the tongue richting een te snelle en relatief perfecte oplossing voor een probleem als deze pandemie, dat had hij dus nooit mogen zeggen. 

Het bijzondere in deze is dat juist kritische onafhankelijke wetenschappers ervoor pleiten om te gaan voor groepsimmuniteit, voor een strategisch en dus met gezond verstand gedoseerd beleid om met alle levensvormen in aanraking te blijven, omdat dat zorgt voor een getraind immuunsysteem, een systeem dat snel leert en weet wat hij moet doen in tijden als deze.

Dat we vanaf het begin niet wisten waar we precies mee te maken hadden, begrijpt iedereen, reken maar uit en ik kan je zeggen de rekensom zou aanvankelijk makkelijk geweest moeten zijn. 
Want als het hier om een natuurlijke Corona variant zou zijn gegaan dan was deze uitbraak snel beslist, ingedamd en overwonnen, zoals bij iedere virus uitbraak. 
De geschiedenis heeft inmiddels aangetoond dat daar waar het toch tot een pandemie is gekomen het om bijzondere omstandigheden ging, zoals de kwaliteit van leven, de omstandigheden zoals het wel of niet hebben van een gesloten riool systeem, aan of afwezigheid van schoon water, of het wel of niet hebben van goede voorlichting in combinatie met gezonde voeding, een gezonde geest in een gezond lijf.
En als we ons concentreren en onze oren te luisteren leggen bij de onafhankelijke professionals, dan zien we dat de laatste uitbraken zoals het HIV en deze Covid-19 te maken hebben met een gekunstelde virus variant. 

Covid-19 blijkt na onafhankelijk onderzoek door meerdere wetenschappers een combi te zijn van Sars - nieuwe Corona string, de Backbone (drager van de SARS) en HIV. 
Je hoeft geen scientist te zijn om te weten dat een dergelijk combi virus in de natuur niet voorkomt, dit is creatief met virus voor volwassenen, op de speelplaats die Biolab WuHan heet. 
En hoe goedkoop is het om deze wetenschappers naar de wereld van de complottheorie te verwijzen terwijl de bewijzen keihard op tafel liggen, maar door de overheden terzijde worden geschoven omdat de Fauchi´s en de Gates van tegenwoordig het beleid bepalen voor en in opdracht van diezelfde onwetende en gewetenloze overheden.

Vaccinaties moeten de oplossing bieden voor ons uitbuit, en graai maar raak voor een knaak houding tav elkaar en moeder aarde, en een paar grote geldschieters die een drastische inkrimping van het aantal aardbewoners wel zien zitten, zetten schaamteloos hun miljarden in om dat doel te verwezenlijken. 
Wellicht voor het hogere doel om moeder aarde te redden, want ondanks het feit dat alles wereldwijd bijna stil stond, zullen we zo snel als het kan straks toch weer vol in de aanval gaan om moeder aarde uit te blijven buiten, want onze hebzucht moet verzadigd en bevredigd worden.

Dus als de waarheid dan een keer wordt verteld en er goede voorstellen komen dan wordt je als minister heel snel terug gefloten is wel gebleken, want is het u opgevallen dat als er op TV andere professionals aan het woord zijn er altijd iemand van het OMT (outbreak management team) er bij moet zitten, want het moet natuurlijk wel gemanaged worden, waarbij nieuws niet meer onafhankelijk is, maar nieuws zo wordt gemanaged dat het tot papegaaien is verworden.

Hoe we het ook wenden of keren, het gaat om Gods planet, Hij is de Schepper van hemel en aarde, Hij is jouw Schepper, jouw maker en jouw bestaan en jouw identiteit leidt terug naar Hem.
Jouw leven is niet terug te leiden naar Evolutie, naar toeval, multiple choice of te downgraden naar kans berekening waarbij jij het rest product vertegenwoordigd, afstammend van een lager soort in de hiërarchie van het leven. Jij bent hier met opzet, gepland, geliefd en met Goddelijke zorg omringt.
De aarde is in nood, de aarde is in verval, we buiten haar uit en zijn door onze hebzucht en egoïsme een weg ingeslagen recht op de afgrond af, recht op onze eigen afgrond af, waarvan God heeft gezegd dat, dat het nooit zover zal komen dat we onze eigen einde regisseren, hoewel wij ondanks dat gegeven toch al een heel eind op weg zijn en een behoorlijke serieuze kans van slagen zouden hebben, als God het wel toe zou laten.  

God heeft de aarde vanwege haar slechtheid en hoog gehalte aan zonde en zondig handelen eerder geoordeeld ten tijde van Noach. Toen heeft God door de eerste en grootste Tsunami die de geschiedenis tot nu toe gekend heeft de aarde gereinigd van al haar slechtheid, gereinigd van haar slechte daden, egoïsme, hebzucht, ontrouw, het was Zijn oordeel om dat beetje goede wat er nog te vinden was te redden, en het bleek een handjevol te zijn.

De bijbel beschrijft de mens hoe hij van nature in het leven staat en hoe hij handelt: 

Galaten 5:19-21 Het is bekend wat de werken van het vlees zijn, namelijk overspel, hoererij, onreinheid, losbandigheid, afgoderij, toverij, vijandschappen, ruzie, afgunst, woede-uitbarstingen, egoïsme, onenigheid, afwijkingen in de leer, jaloersheid, moord, dronkenschap, zwelgpartijen, en dergelijke; waarvan ik u voorzeg, zoals ik ook al eerder gezegd heb, dat wie zulke dingen doen, het Koninkrijk van God niet zullen beërven.

We hebben door onze natuurlijke manier van doen een niet te overbruggen kloof gecreëerd tussen God en onszelf. Deze kloof door ongehoorzaamheid en zonde ontstaan, kan alleen door God zelf weer overbrugt worden.
Yeshua de Zoon van de Allerhoogste is de Opperste Bruggenbouwer en heeft door het geven van Zijn eigen leven, volledig in gehoorzaamheid aan Zijn Vader de stap gezet om de relatie tussen God en de mens te herstellen. Om het hart van de mensen door genade en liefde weer te binden aan God en Zijn geboden, richtlijnen die ons helpen in vrede en harmonie, in gezondheid en geluk te leven, want die gedachten koestert God over ons.
Vanaf het begin toen het fout ging in het paradijs, heeft God een vergezicht gehad en die gedeeld met de mens, een vergezicht van herstel. Gods liefde heeft er toe geleid dat Hij zich niet neerlegde bij onze daad van ongehoorzaamheid en met de ellende die deze zondige daad met zich meebracht, maar alles in het werk heeft gesteld om dit probleem op te lossen. God committeerde zichzelf aan die belofte om alles wat geschonden was, alles wat kapot gegaan is door ongehoorzaamheid weer ter herstellen en aan die belofte heeft Hij zich tot nu toe gehouden, en daar is onze hoop op gefundeerd, omdat God waarheid is, niet veranderd en niet liegen kan.

God zal alles nieuw maken, waardoor er een einde zal komen aan ziekte, oorlogen, honger, haat, neid verderf en dood. Dat nieuw maken begint bij ons, onze natuur moet veranderen, onze zienswijze en inzicht moet veranderen, ons denken, doen en laten moet veranderen en dat kan alleen als wij afstand kunnen doen van onze oude natuur die vijandschap is tussen God en de mens, omdat zij vlees is met vleselijke neigingen.
Die vernieuwing kan alleen God bewerken in ons en daarvoor heeft Yeshua de weg vrijgemaakt door Zichzelf te geven als offer om onze boete af te kopen, onze zonde weg te nemen, waardoor wij een nieuwe natuur kunnen krijgen die weer gericht is op God en gericht is op liefde en goed doen.

Galaten 5:22-25 De vrucht van de Geest is echter: liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. Daartegen richt de wet zich niet. Maar wie van Christus zijn, hebben het vlees met zijn hartstochten en begeerten gekruisigd. Als wij door de Geest leven, laten wij dan ook door de Geest wandelen.

Als God straks afstand doet van deze "oude" en eerste aarde, dan doet Hij ook afstand van alles wat zondig en slecht is, van alles wat vlees is en onder de zonde valt, om daarna alles nieuw te maken, en jouw vernieuwing zal er toe leiden dat je onderdeel bent van dat nieuwe plan van eeuwig leven, in vrede en harmonie samen met God die van plan is om hier straks op de nieuwe aarde bij ons te gaan wonen.

Jij kan erbij horen, als je afstand wilt doen van je vlees en je vleselijk doen en laten, afstand te doen van je oude, zondige, vleselijke natuurlijke natuur en toe wilt treden in Zijn nieuwe wereld van Geest en leven, waardoor jouw vrucht de Vrucht is van de Geest, de vrucht van liefde en leven, een leven zonder angst, pijn, verdriet een leven zonder beperkingen door of angst voor pandemie.
Yeshua heeft deze oude zondige wereld overwonnen en die overwinning wil Hij delen, gratis en voor niets.

Reacties

Populaire posts