1- merkteken van het beest

Openbaring 13:15 En hem werd macht gegeven om een geest te geven aan het beeld van het beest, opdat het beeld van het beest zelfs zou spreken, en zou maken dat allen die het beeld van het beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden. 16. En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17. en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam. 18. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig.


Zoals beloofd hier het commentaar waar jij zonder dat jij het door had op zat te wachten, omdat zonder dat je het misschien direct door hebt, dit levensreddende informatie is voor jou is. Informatie die jij stiekem eigenlijk best heel graag wil hebben.

Onderstaande video gaat over de laatste fase van onze wereldgeschiedenis, over hoe kerk en staat samen bepalen wat we wel en wat we niet mogen geloven.
Welke "Bijbelse" dag we moeten vieren om de vrede in de wereld te bewerken en oorlogen kunnen stoppen.
Door het instellen van 1 verplichte rustdag, de natuur een handje kunnen helpen en de globalwarming tegen kunnen gaan.
Door het instellen van 1 verplichte rustdag, weer meer familie kunnen worden, zie de 👉Skoda familie reclame.
Door het instellen van 1 verplichte rustdag, pandemieën kunnen bestrijden.
Door het instellen van 1 verplichte rustdag, hongersnood kunnen verminderen of zelfs oplossen.
Door het instellen van 1 verplichte rustdag, rampen en catastrofen kunnen voorkomen.

En dat dit alles alleen maar bewerkt kan worden door 1 geestelijke leider, die kerken en staat weet te verenigen en grote religieuze instellingen aan elkaar weet te verbinden, maar ook wereldwijd koningen en keizers onder zijn heerschappij weet te verenigen, omdat volgens de bijbel hem grote kracht en macht wordt verleend door de boze geestelijke, demonische machten waar satan het hoofd van is.

Openbaring 13:1 En ik zag uit de zee een beest opkomen, dat zeven koppen en tien hoorns had, en op zijn hoorns waren tien diademen, en op zijn koppen een godslasterlijke naam. 2. En het beest dat ik zag, leek op een panter, en zijn poten waren als die van een beer, en zijn muil was als de muil van een leeuw. En de draak gaf hem zijn kracht, zijn troon en grote macht. 3. En ik zag een van zijn koppen als dodelijk gewond, maar zijn dodelijke wond werd genezen. En de hele aarde ging het beest met verwondering achterna. 4. En zij aanbaden de draak, omdat hij aan het beest macht gegeven had. En zij aanbaden het beest en zeiden: Wie is aan dit beest gelijk? En wie kan er oorlog tegen voeren?

Hij zal er tevens voor zorgen dat diegene die alleen geloven in de God van de bijbel, in de God van Abraham, Izaak en Jacob, de Schepper van hemel en aarde, die geloven in Jezus als hun enige Verlosser, in Hem, de Enige zien die in staat is om zonde werkelijk te kunnen vergeven, dat zij door de rechtelijke macht die satan in zijn pocket heeft, vervolgd zullen worden omdat zij die trouw zijn aan God en aan Zijn geboden en geen geboden na zullen volgen die tegen Gods Woord en tegen Zijn wetten en verordeningen in gaan, zoal met name te noemen het buigen en aanbidden van heiligen en hun beelden en het verplicht houden van de zondag als "bijbelse rustdag"

Mattheüs 7:21 Niet ieder die tegen Mij zegt: Heere, Heere, zal binnengaan in het Koninkrijk der hemelen, maar wie de wil doet van Mijn Vader, Die in de hemelen is.

God spoort ons aan Zijn wetten en verordeningen boven die van mensen te stellen en bemoedigd ons, omdat Hij diegene die Hem trouw zullen blijven zal herkennen bij Zijn wederkomst en ons meeneemt naar Zijn hemelse woonplaats die Hij voor ons heeft klaar gemaakt.

Openbaring 14:12 Hier zien we de volharding van de heiligen. Hier komen openbaar die de geboden van God en het geloof in Jezus in acht nemen.

Het zegel van God is de sabbat, het merkteken van het beest is de zondag. Het zegel of merkteken heeft alles te maken met aanbidding, dus wie aanbid je, de Schepper van hemel en aarde en rechtvaardige Wetgever of de antichrist die op de troon van God zit en zichzelf God noemt, de Plaatsvervanger van Jezus meent te zijn, denkt dat hij zonden mag vergeven en de wet van de Allerhoogste mag veranderen?
De sabbat die door God als rustdag werd ingesteld kenmerkt Hem als Schepper, de God de aanbeden wordt om wie Hij is als de Almachtige, de Allerhoogste en Wetgever. Het is Zijn zegel op het scheppingswerk.

De zondag is het resultaat van leugen en bedrog en wil de God van de sabbat, van Zijn rechtmatige troon stoten. Het is de antichrist die aanbidding eist, de heilige wetten van God veranderd heeft op eigen autoriteit, en daarmee een greep denkt te doen naar de macht. 
De bijbel verklaart in Mattheüs 5 dat God de wet nooit veranderd heeft en nooit zal veranderen, omdat Hij niet veranderd, geen mens is en niet kan liegen.

Mattheüs 5:17 Denk niet dat Ik gekomen ben om de Wet of de Profeten af te schaffen; Ik ben niet gekomen om die af te schaffen, maar te vervullen. 18. Want, voorwaar, Ik zeg u: Totdat de hemel en de aarde voorbijgaan, zal er niet één jota of één tittel van de Wet voorbijgaan, totdat het alles geschied is.
19. Wie dan een van deze geringste geboden afschaft en de mensen zo onderwijst, zal de geringste genoemd worden in het Koninkrijk der hemelen; maar wie ze doet en onderwijst, die zal groot genoemd worden in het Koninkrijk der hemelen.

Paulus verklaart in de brief aan de Romeinen:

Romeinen 7:12 Zo is dan de wet heilig, en het gebod is heilig en rechtvaardig en goed.

Het veranderen van Gods woord, en toevoegen of afdoen zal zwaar gestraft worden en zal onder Zijn oordeel komen te vallen. Een zwaardere straf zal volgen voor diegene die andere verleidt hebben tegen God in opstand te komen en ze op deze manier de dood in te jagen.

Jesaja 8:20 Terug naar de wet en het getuigenis! Als zij niet overeenkomstig dit woord spreken, zal er voor hen geen dageraad zijn.


zie hoofdstuk 2: 👉 mark of the beast


Reacties

Populaire posts