de mol is (g)een kruis

Jeremia 10:11 Dit moet u tegen hen zeggen: De goden die de hemel en de aarde niet gemaakt hebben, die zullen van de aarde en van onder deze hemel vergaan.


Ik zag vandaag een video voorbij komen over de Paus die een soort van kruis aan een ketting droeg wat op het eerste oog leek op een gewoon kruis met zoals bij hen te doen gebruikelijk een afbeelding die door moet gaan voor Jezus Christus de Zoon van de Allerhoogste God.
Maar wat wil het geval, het geval wil dat het helemaal niet een afbeelding is die voor Jezus moet doorgaan, maar een afbeelding van de god osiris, die ook wel model staat voor lucifer oftewel satan.
Door de bijbel is het voor mij al heel lang een bekend gegeven dat de RKK garant staat voor vele antichristelijke praktijken, voor veel verwarring en verdraaien tav Gods waarheid, maar er zo sneaky maar ook zeker schaamteloos voor uitkomen dat de stichter van jouw religie de vader van de leugen is, de slang ook wel de oude duivel genaamd, getuigd toch wel van moed, waarbij helaas gezegd moet worden, dat ze er al eeuwen mee weten weg te komen, hoe openlijk zij hun aanbidding van lucifer ook proclameren.

Ik wilde daar eens dieper op losgaan, maar vervolgens kwam het volgende uit mijn digitale pen.


Er zijn religies, daarbij gaat het niet om God, de Schepper van hemel en aarde, niet om Jezus die naar deze aarde kwam om de mens te verlossen uit de dodelijke wurggreep van de zonde en de dood, maar waar het gaat om jezelf, om je eigen kracht om je eigen kunnen, om je eigen ik, je eigen wijsheid, helemaal om jezelf, om de god in jou.

Er bestaat ook een religie daarbij gaat het niet om God, de Schepper van hemel en aarde, ook niet om Jezus, de Zoon van God die naar de aarde kwam om ons te verlossen uit de dodelijke wurggreep van de zonde en de dood, ook niet om Maria de moeder van Jezus, noch om Petrus de apostel van Jezus die de sleutels heeft van het hemels Koninkrijk, maar waar het gaat om de tussenpersoon of beter gezegd en dan in zijn eigen woorden, de Pontifex Maximus, ook wel de opperste bruggenbouwer tussen jou en God, de middelaar tussen jou en de hemelse Vader.

Pontifex maximus
Toen Rome een republiek was geworden (circa 509 vóór Christus) werd één van de leden van het pontificaal college aangesteld als de opperpriester: de pontifex maximus. Aanvankelijk waren alleen de flamines van Jupiter, Mars en Quirinus verkiesbaar, maar na 104 v. Chr. konden alle flamines gekozen worden. Eenmaal aangesteld tot pontifex maximus, behield men de titel voor het leven.


Lees hier het gevaar welke schuilt in religie wat iets wegheeft van het zuivere geloof, wat iets van waarheid in zich draagt, wat diep verborgen nog iets in zich draagt van het Goddelijke, maar zo groots destructieve misleiding als fundament heeft.

In de bijbel gaat het om een zuiver geloof, een geloof wat niet vermengd mocht worden met allerlei andere religies en geloven, niet besmet mocht worden met menselijke invloeden en al helemaal niet met satanische, spiritistische zaken, zoals het aanbidden van het eigen ik, of het knielen voor “heilige” mensen, laat staan voor gestorven “heilige” mensen.

De bijbel waarschuwt vanaf het begin al voor valse religies, voor een leven na de dood, waarbij je ziel verder leeft op een wolk, of als een ster, of als een ronddolend spook, die te raadplegen is, of waar je iets voor je leven nog van wat verwachten mag. De bijbel waarschuwt daar voor, voor het aanbidden van iets of iemand anders dan de God van hemel en aarde, de God van Abraham, Izak en Jacob, de enige rechtmatige God, Rechter en Wetgever die het alleen recht heeft op aanbidding.

De bijbel leert dat liefde het fundament is voor alles, voor jouw en mijn bestaan, voor het feit dat de hemel en de aarde er zijn, voor het feit dat alles er nog is, want liefde is meer dan ik hou van jou en blijf je trouw, liefde is nl:

1 Korinthe 13:4 De liefde is geduldig, zij is vriendelijk, de liefde is niet jaloers, de liefde pronkt niet, zij doet niet gewichtig,
5. zij handelt niet ongepast, zij zoekt niet haar eigen belang, zij wordt niet verbitterd, zij denkt geen kwaad,
6. zij verblijdt zich niet over de ongerechtigheid, maar verheugt zich over de waarheid,
7. zij bedekt alle dingen, zij gelooft alle dingen, zij hoopt alle dingen, zij verdraagt alle dingen.
8. De liefde vergaat nooit. Wat dan profetieën betreft, zij zullen tenietgedaan worden, wat talen betreft, zij zullen ophouden, wat kennis betreft, zij zal tenietgedaan worden.

De bijbel wijst ons op een hoog moraal leven, waarbij we de ander hoger achten dan onszelf, zonder onszelf neer te drukken of op slaafse wijze minder te achten, maar waarbij respect, mededogen, barmhartigheid en goedheid naar elkaar en voor elkaar, maar ook naar onszelf gemeengoed moet zijn of worden. Dat we dat moraal kunnen bereiken als we de regels van liefde die God YHWH verwoord heeft in 10 mooie woorden, geboden, oftewel oproepen, om de grote God lief te hebben boven alles en onze naaste lief te hebben als onszelf, precies op die manier zoals Jezus ons heeft voorgeleefd in het doen van de wil van de Vader.

De bijbel vertelt ons dat de aarde in grote nood is, kijk maar dagelijks naar het nieuws en je wordt van de ene oorlog, verder geleid naar de volgende natuurramp, van overstromingen tot gigantische bosbranden, de natuur is door ons doen en laten, door de toenemende zonde en wetteloosheid totaal het spoor bijster, waarbij ook wij mensen om dezelfde reden in grote nood verkeren en het spoor van liefde, van recht en gerechtigheid, van goedheid en trouw, van barmhartigheid en genade volledig bijster zijn.
Diezelfde bijbel leert ons de weg van Vrede kennen, een weg van Leven, van Waarheid en Liefde, waarbij genade, gegeven door en uit liefde, de basis is voor dat leven in harmonie met elkaar, met de natuur en last but zeker not least, met het leven dus onze Levengever.

De bijbel verhaalt waarom wij in zulk een grote nood verkeren, en dat toen alles in het begin gemaakt werd, het licht, de bomen en de struiken, de planeten om ons eens, de dieren en de mens, allemaal goed was, soms zelfs zeer goed.
We weten door de bijbel waar het fout is gegaan en dat Gods tegenstander satan, die we ook wel kennen als santa, roet in het eten heeft gegooid, verwarring heeft gesticht, de mens misleid heeft, op verkeerde gedachten gebracht, waardoor de mens door de knieën ging voor meer gewin, meer macht, meer wijsheid en zich als geschapen wezen, een uit liefde geschapen wezen, wilde meten met zijn Maker, de Eeuwige van eeuwigheid tot eeuwigheid, die groot is van goedertierenheid en trouw.

Door deze misleiding en de val van de mens in zonde heeft santa macht gekregen over de wereld, veel macht gekregen. Hij gaat rond als een briesende leeuw in schaapskleren, om te verslinden, om Gods schepping kapot te maken inclusief alles wat zich binnen deze schepping beweegt.
Zijn sterkste wapen is verwarring, misleiding en liegen, hij wordt dan ook wel de vader van de leugen genoemd, niet omdat hij dit ergens aan verdiend heeft, maar puur omdat hij is wie hij is.

Johannes 8:44 U bent uit uw vader de duivel, en wilt de begeerten van uw vader doen; die was een mensenmoordenaar van het begin af, en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij vanuit wat van hemzelf is, want hij is een leugenaar en de vader van de leugen.

Al het liegen en bedriegen komt uit zijn koker en hij spant de nodige mensen en instituten voor zijn karretje, waardoor de waarheid als leugen wordt gezien en de leugen als waarheid.
Kerken en instituten die zogenaamd namens de Allerhoogste en dus in Zijn naam en in de naam van Jezus Christus, liegen, bedriegen, misleiden en zelfs moorden, de Inquisitie is daar een “mooi” luidend voorbeeld van.

Mattheüs 7:21 Niet ieder die tegen Mij zegt: Heere, Heere, zal binnengaan in het Koninkrijk der hemelen, maar wie de wil doet van Mijn Vader, Die in de hemelen is.
22. Velen zullen op die dag tegen Mij zeggen: Heere, Heere, hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam demonen uitgedreven, en in Uw Naam veel krachten gedaan?
23. Dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; ga weg van Mij, u die de wetteloosheid werkt!

De inquisitie die ooit een “vroege” dood is gestorven omdat het met geweld gepaard ging, viert nu hoogtij doordat het met misleiding gepaard gaat, met verdraaien en leugens, met mooi praatjes waarbij de waarheid wordt vermengt met leugens, het zuivere wordt voor onzuiver wordt gehouden en ouderwets, niet meer van deze tijd, waardoor het zuivere geloof in het offer van Jezus Christus als verlossing voor onze zonde en dood langzamerhand wordt gezien als ketterij, on humaan en zelfs als ziek en gestoord.

De weg naar een nieuwe wereldorde met maar één geloof, één paraplu waaronder alle geloven mogen samenkomen, voor vrede, harmonie en welzijn is reeds duizenden jaren in voorbereiding geweest, om in de eindfase van onze menselijke geschiedenis in zijn volledigheid vorm te krijgen, handen en voeten worden geven om het te kunnen realiseren, waarbij de antichrist al duizenden jaren lang aan het hoofd staat van alle kerken en religies, geboren uit de annalen van het ooit zo machtig en goddeloos romeinse rijk.
Moslims, Joden, Christenen, Boeddhisme en Hindoeïsme verenigt onder de plu van de RKK, de moederkerk van de grote religies.

Daniël 7:25 Woorden tegen de Allerhoogste zal hij spreken, de heiligen van de Allerhoogste zal hij te gronde richten. Hij zal erop uit zijn bepaalde tijden en de wet te veranderen, en zij zullen in zijn hand worden overgegeven voor een tijd, tijden en een halve tijd.

Waarbij we dus idd niet moeten vergeten dat ongeziene krachten voortkomende uit de vader van de leugen, die deze religies voort gestuwd hebben en voort zullen blijven stuwen tot grote hoogtes en alles aardse koninkrijken doen kraken op hun fundamenten, met als doel om de ware kinderen van God, Zijn heiligen ten gronde te richten.

Openbaring 13:3, 7, 14 En ik zag een van zijn koppen als dodelijk gewond, maar zijn dodelijke wond werd genezen. En de hele aarde ging het beest met verwondering achterna.
En het beest werd macht gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen en om hen te overwinnen, en hem werd macht gegeven over elke stam, taal en volk.
En het misleidt hen die op de aarde wonen door middel van de tekenen die het gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest. En het zegt tegen hen die op de aarde wonen, dat zij een beeld moeten maken voor het beest dat de wond van het zwaard had en weer levend werd.

Dat is wat de bijbel ons al duizenden jaren probeert duidelijk te maken, en wijst ons op de wolven in schaapskleren die vinden dat alles geoorloofd is en dat we puur en alleen verantwoording aan onszelf af te leggen hebben. Dat liefde voor elkaar in welke vorm dan ook de basis is om het kromme recht te buigen, en dat we daarbij mogen vertrouwen op de god in ons, wij zijn nl zelf god en kunnen als zodanig ons leven toekomstperspectief geven, een perspectief die bol staat van vrede, harmonie, leven en liefde, ook al hebben we er nu geen aandacht en oog voor noch dat we überhaupt interesse tonen of energie willen steken in dat hoge doel.
Alles wat we nu in Christus zouden kunnen ontvangen in zijn pure en reine vorm wijzen we zonder tegenzin allemaal makkelijk van de hand verzetten we ons zelfs tegen omdat het een levenshouding van ons vraagt die niet direct pas bij ons eigen levensdoel nl leven en geleefd worden.

Genesis 6:5,6 En de HEERE zag dat de slechtheid van de mens op de aarde groot was, en dat al de gedachtespinsels van zijn hart elke dag alleen maar slecht waren. Toen kreeg de HEERE er berouw over dat Hij de mens op de aarde gemaakt had, en het bedroefde Hem in Zijn hart.

Mattheüs 24:37-39 Zoals de dagen van Noach waren, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn. Want zoals ze bezig waren in de dagen voor de zondvloed met eten, drinken, trouwen en ten huwelijk geven, tot op de dag waarop Noach de ark binnenging, en het niet merkten, totdat de zondvloed kwam en hen allen wegnam, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn.

Halve waarheden zijn hele leugens en zetten alles wat ons leven gebouwd heeft op losse schroeven omdat we de God van hemel en aarde en onze Verlosser Jezus Christus ermee verloochenen, waarbij we alles wat goed is en van God komt, graag verwijzen naar het land der fabelen, maar bij het sluiten van onze ogen er toch weer veel van willen en hopen te verwachten.

De bijbel getuigd en met name het laatste boek van de bijbel de Openbaringen van Jezus, van waarheid, en van leugen. Er wordt van ons een keus verwacht en kennis helpt ons om tot een goede keuze te komen.
De kennis is er, Gods getuigenis, Gods brief aan ons Zijn Woord de bijbel leert ons de rechte en zuivere paden te kennen en wijst ons de Weg om te ontsnappen aan de zonde, aan verderf en aan de dood.
Kies dan vandaag wie je wilt dienen, de Schepper van hemel en aarde of de vader van de leugen, die maar één ding voor ogen heeft en dat is absolute macht over jouw leven, over jouw wil met als doel je te vernietigen, in tegenstelling tot de Allerhoogste God die Leven en Liefde onvoorwaardelijke Liefde met ons voor ogen voor eeuwig en altijd, in harmonie en vrede.

Je kan smerig uit deze aardse strijd tussen goed en kwaad komen, je kan er ook zonder vlek of rimpel de toekomst binnen stappen.

Openbaring 22:11 Wie onrecht doet, laat hij nog meer onrecht doen. En wie vuil is, laat hij nog vuiler worden. En wie rechtvaardig is, laat hij nog meer gerechtvaardigd worden. En wie heilig is, laat hij nog meer geheiligd worden.

Reacties

Populaire posts