de oorlog tegen de heiligen

Openbaring 22:12-14 En zie, Ik kom spoedig en Mijn loon is bij Mij om aan ieder te vergelden zoals zijn werk zal zijn. Ik ben de Alfa, en de Omega, het Begin en het Einde, de Eerste en de Laatste. Zalig zijn zij die Zijn geboden doen, zodat zij recht mogen hebben op de Boom des levens, en opdat zij door de poorten de stad mogen binnengaan.


Hollywood nieuwste film, over de ondergang van de wereld en wie daarvoor verantwoordelijk gehouden dienen te worden. Eens te meer zien we onverhuld en schaamteloos in de openbaarheid, dat satan de grote bron en motor is achter deze industrie.

klik daar 👉 THE TOMORROW WAR

Als ik deze korte Trailer goed begrijp dan krijgen de christenen de schuld dat de aarde ten onder gaat, en dan heb ik het niet over de christenen in het algemeen, maar over hen die de geboden van God bewaren en het geloof van en in Jezus hebben en vasthouden.
Het gaat in werkelijkheid over een groep christenen die weggezet worden als fundamentalisten, als niet van deze aarde, dus Gods geboden stellen boven de geboden van mensen, vasthouden en standvastig blijven tot aan het einde, en om die reden (vals) worden beschuldigd van alle ellende die over de wereld komt.

De vraag die het bij mij oproept is deze: als Christus de dood is ingejaagd door Zijn eigen volk, wat zal
dan de kerken, de staten, de andere "christenen" in de eindfase van de geschiedenis tegenhouden om ook haar "eigen" mensen net zo hard te beschuldigen, te vervolgen en de dood in te willen jagen voor  het verstoren en frustreren van de (wereld) "vrede"? Het is tenslotte deze groep die schuldig zal worden bevonden voor het veroorzaken van oorlogen, hongersnood, klimaat rampen en pandemieën, omdat zij niet meegaan met de rest, met de massa, met het achterna lopen van de grote spirituele vrede stichters van deze wereld, beschuldigt worden van het niet met verbazing achter hen aanlopen, omdat hen verweten zal worden alleen de Almachtige te dienen en te erkennen als hun Bron van aanbidding, en om die reden als fundamentalisten worden gebrandmerkt.

Is Gods volk, zijn zij die idd de geboden van God bewaren en er aan vasthouden, die het geloof in en van Jezus hebben en vasthouden, klaar voor deze eindstrijd? Gelooft u nog als u ziet welke krachten en machten over deze wereld gaan en hun verwoestend werk doen, dat God uw Wachter en Bewaarder niet slaapt noch sluimert, dat Hij waakt over Zijn kinderen? Geloof jij nog steeds nu jij zo vlak voor de poorten staat van het nieuwe Kanaän, dat God voor ons uit gaat en jouw vijanden zal verslaan en vernietigen, dat Hij jou nog steeds draagt als op Aderlaars vleugels, dat Hij jou nog steeds omringt met Zijn liefde, dat Hij jou nog steeds overschaduwd en vult met Zijn Heilige Geest?

Voor velen mag dit een film zijn, een apocalyptisch verhaal, maar de duistere machten die werkzaam zijn achter de Hollywood filmindustrie bereiden de wereld voor om ten onrechte Gods kinderen aan te wijzen als schuldigen voor alle ellende die de mensheid in haar "wijsheid" zelf heeft veroorzaakt, om ze te beschuldigen van de komende ondergang van de wereld, en dat zij gestopt en geslachtofferd moeten worden.
Het samengaan van de (r.k. moeder) kerken en staat, zijn, zonder dat de meerderheid het doorheeft zich aan het voorbereiden om straks de heiligen Gods proberen te vertrappen.

Openbaring 13:1,3,7 En ik zag uit de zee een beest opkomen, dat zeven koppen en tien hoorns had, en op zijn hoorns waren tien diademen, en op zijn koppen een godslasterlijke naam.
En ik zag een van zijn koppen als dodelijk gewond, maar zijn dodelijke wond werd genezen. En de hele aarde ging het beest met verwondering achterna.
En het beest werd macht gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen en om hen te overwinnen, en hem werd macht gegeven over elke stam, taal en volk.

Het zal een spannende en benauwde tijd worden, waarin God met grote macht en kracht Zijn kinderen zal bewaren voor het verderf wat satan over de wereld zal uitstorten met al zijn boosheid wat hij in zich heeft, en hij zal daarvoor kerk en staat gebruiken om zijn doelen proberen te behalen. God is groot en verhoedde dat, zodat liefde ten alle tijden zal zegevieren, omdat Christus al overwonnen heeft. 

Johannes 16:33 Deze dingen heb Ik tot u gesproken, opdat u in Mij vrede zult hebben. In de wereld zult u verdrukking hebben, maar heb goede moed: Ik heb de wereld overwonnen.

De tekenen van Zijn liefde, de tekenen van Zijn komst, de tekenen van de grote krachtige en almachtige uitstorting van Gods Geest beginnen openbaar te worden, worden druppelend zichtbaar en lopen parallel met het opkomend kwaad mee, en waar de mens die niet voor God is, niet gelooft in het offer van Jezus, daar zal zij tekenen voor haar eigen ondergang.

1) White Spikes = Ellen White
2) Aliens = in deze wereld maar niet van deze wereld
3) Na de 6e dag verdwijnen ze voor 1 dag = sabbatvierders
4) De wereld zal ten ondergaan door deze wezens = Gods oordeel wat over de aarde zal komen.

Openbaring 19:1 En hierna hoorde ik een luide stem van een grote menigte in de hemel zeggen: Halleluja, de zaligheid, de heerlijkheid, de eer en de kracht zij aan de Heere, onze God.
2. Want Zijn oordelen zijn waarachtig en rechtvaardig, omdat Hij de grote hoer geoordeeld heeft, die de aarde te gronde gericht heeft met haar hoererij, en omdat Hij het bloed van Zijn dienstknechten aan haar gewroken heeft.

Waakt en bidt, blijft staande en blijf trouw, omdat God getrouw is en niet het mooie liefdes werk wat Zijn hand begon, zal laten varen.
Uw Wachter en Bewaarder, slaapt niet en sluimert niet, maar Zijn ogen gaan over de aarde om krachtig bij te staan diegene die Hem ernstig en oprecht zoeken.

Openbaring 19:7 Laten wij blij zijn en ons verheugen en Hem de heerlijkheid geven, want de bruiloft van het Lam is gekomen en Zijn vrouw heeft zich gereedgemaakt.
9. En hij zei tegen mij: Schrijf: Zalig zijn zij die geroepen zijn tot het avondmaal van de bruiloft van het Lam. En hij zei tegen mij: Dit zijn de waarachtige woorden van God.

Reacties

Populaire posts